Erciyes Üniversitesi Gazetecilik bölümü öğrencisi. [...]
2020 Mart Akaryakıt Fiyatları

Dünyada ve Türkiye de sık sık aratılan konulardan bir tanesi olan akaryakıt fiyatlarına indirim gelmesi ile birlikte tüketiciler yeni akaryakıt fiyatlarını öğrenmek istemektedirler. Peki 2020 Mart ayında yeni akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte daha fazlası ve detaylar siberteknoloji.com adresinde...

Dünyada korona virüs vakasının görülmesi ardından bir çok ülkede ekonomik anlamda sıkıntılar yaşanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Rusya ve Suudi Arabistan ülkelerinin anlaşmazlıkları sonrasında akaryakıt fiyatlarında ciddi bir düşüş yaşandı. Dünya üzerinde yaşanan petrol fiyatlarında ki hızlı düşüş bir çok ülkede indirime gidilmesini sağladı. Türkiye de ise Mart ayında akaryakıt fiyatlarına çifte indirim geldi. Peki Mart ayından itibaren yeni akaryakıt fiyatları nasıl şekillendi?

Akaryakıt Fiyatları

Benzinin litre fiyatı ilden ile değişiklikler göstermektedir. İstanbul ilinde benzin pompa fiyatı litre fiyatı 5,47 lira oldu. Benzinin litre fiyatı Ankara ilinde 5,66 lira ve İzmir ilinde 5,64 olarak açıklandı. 

Benzin fiyatlarının yanı sıra motorinde de indirim yaşandı. Motorin fiyatlarında ise 56 kuruş indirim yaşandı. Güncel motorin fiyatları ise İstanbul ilinde ortalama 5,69TL oldu. Ankara ilinde 5,75TL olurken İzmir ilinde ise ortalama 5,76 olarak açıklandı.

Akaryakıtta yaşanılan indirim pompalara yansırken artık Türkiye de yaşayan vatandaşlar benzin litresini motorinden daha ucuza almış olacak. Siber Teknoloji editör ekibi olarak 2020 Mart ayından itibaren güncel akaryakıt fiyatlarını siz değerli kullanıcılarımızla paylaştık.

2020 Mart Akaryakıt Fiyatları başlıklı yazı Umut Köse tarafından 19 Mart 2020 Perşembe, 16:21 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu, kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir. İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bu yazıya 0 yorum yapıldı.

Hey Sen! Hadi yorum yap...

Cevap yazdığın kullanıcı: Fatih Emre